Få smukke vipper og slip for mascaraen

Vi tilbyder bl.a. Russian Volume Eyelash, professionel påsætning af single og volumen vipper og lash lift. Vi tilbyder tilmed at farve dine vipper ved alle behandlinger, så du går herfra med det bedste resultat. 

Bliv forkælet af vores professionelle behandlere

Vores professionelle behandlere er uddannede og certificerede vippeteknikere og er således certificerede til både lash lift/vippebuk samt påsætning af både single lash extensions, volumen vipper og Russian Volume Eyelash. De står altid skal til at guide dig, hvis du skulle være i tvivl om, hvilken behandling, der passer bedst til dig. Vi kan skræddersy din behandling alt efter hvor meget længde og volumen, du ønsker. 

Øjenvippe extensions

Professionel påsætning af øjenvippe extensions kan udføres med to sæt, enten med single lash påsætning eller volumen lashesDenne behandling er til dig, der ønsker længere vipper, og som stadig gerne vil have en let, flot og holdbar løsning! 

Ved påsætning af single lash extensions sætter vi ét tyndt hår på hver af dine egne øjenvipper, så det kommer til at føles som en naturlig forlængelse af dine egne vipper. Resultatet bliver længere, fyldigere og mørkere vipper, som sidder, hvor de skal!  

Ved påsætning af volumen øjenvippe extensions sættes der flere ultratynde hårpå. Begge eyelash extensions fungerer til dig, der ønsker længere vipperVolumen lashes er til dig, der ønsker et lidt mere intenst resultat med mere fylde. 

Ved påsætning af Russian Volume Eyelash extensions sættes buketter af øjenvipper på hver enkelt øjenvippe med en lille pincet. Buketterne er formet som faner, så de kan give ekstra meget volumen, selvom du ikke selv har mange vipper. Det vil ofte være den behandling, du ser på de kendte. Resultatet bliver et sæt voluminøse øjenvipper, med masser af fylde og længde.

Lash lift/vippebuk

Et øjenvippebuk er til dig, der ønsker smukke vipper uden brug af mascara eller vippebuk. Med et vippebuk skal du aldrig tænke over, hvordan dine øjenvipper sidder. Du kan både bade, sove og motionere, uden dine vipper tager skade af det.  

Et lash lift er en kemisk behandling, som laves af vores professionelle ansatteFørst renses eventuelle makeuprester af, og derefter sættes beskyttede patches under øjnene. Herefter lægger vi en silikoneskinne på dit øjenlåg, som dine vipper bukkes op på, hvor de behandles med to forskellige væsker. 

Resultatet er smukke og bukkede øjenvipper, som holder i op til 8 uger – så behøver du slet ikke bruge tid på at lægge mascara om morgenen!