Få et langt og fyldigt hår med hår extensions

Hos Beauty Park handler vi kun med 100% ægte hår. Vi garanterer, at håret ikke vil kruse eller filtre, før efter lang tids brug. Det er nemlig vigtigt for os, at vores produkter har samme høje kvalitet som vores arbejde. 

Bliv forkælet af vores professionelle behandlere

Alle vores professionelle behandlere er uddannede til og certificerede i påsætning af extensions og leverer altid det bedst mulige resultat. De står også altid til rådighed, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til vores hår extensions eller til påsætningen.

Hår extensions

Langt hår med hår extensions

Hår extensions er til dig, der ønsker et fyldigere og længere hår, uden at skulle vente på dit eget gror ud. Det er også til dig, der ønsker en relativ permanent løsning, der ikke kræver, at du skal sætte extensions i hver dag. Håret kommer til at føles som en naturlig forlængelse af dit eget hår og holder i lang tid – afhængigt af hvordan du behandler dit hår, hvor hurtigt dit naturlige hår vokser ud osv. 

Hos os kan du købe en pakke med hår extensions og hente den allerede næste dag! Pakken indeholder 100 gr. hår, hvilket er tilpasset de flestes behov. Man kan sagtens selv påsætte håret, hvis man har mod på det. Vi hjælper dog gerne med vejledningen – og påsætningen, så du får et rigtig flot resultat! 

Hår extensions påsætning

Vi tilbyder hår extensions påsætning med flettemetoden, som er den mest skånsomme for dit hår. Her syes dine hår extensions på nogle små fletninger, vi laver ud af dit eget hår. Dit eget hår kommer ikke til skade af påsætningen, men flettemetoden giver et meget naturligt og pænt resultat.. 

Det vigtigste for os er, at du bliver glad for resultatet, så tøv endelig ikke med at spørge om hjælp. Vi er her for at hjælpe dig, så du får det bedst mulige resultat hver gang!